Week 8

Datum:Teef 1 geelTeef 2 oranjeReu 1 blauwReu 2 groenReu 3 zwartTeef 3 paarsTeef 4 rozeBijzonderheden
31-073340 gr.3200 gr.3360 gr.3400 gr.3190 gr.3330 gr.3210 gr.
02-083470 gr.3260 gr.3550 gr.3620 gr.3380 gr.3550 gr.3440 gr.
04-083680 gr.3510 gr.3760 gr.3800 gr.3600 gr.3750 gr.3620 gr.
06-083820 gr.3680 gr.3960 gr.4080 gr.--3950 gr.--
08-08

1 augustus 2014 – (dag 50) We beginnen aan de laatste week, wat is het hard gegaan en wat groeien  ze hard momenteel. Het zijn echte hondjes aan het worden, ze dagen elkaar flink uit en laten goed van zich horen! We hebben gelukkig heerlijk weer, ze zijn bijna de hele dag buiten in de “speeltuin”, waar ze zich prima vermaken.

De afgelopen dagen nog bezoek gehad van Mia met haar kleindochter en van Yolanda en Sjef.  Patty is met oma Senna en nichtje Dieke geweest om het grut op de foto vast te leggen en Senna, Dieke en Berber hebben zich ondertussen prima vermaakt met een bal. Lachen; de pups kropen allemaal onder onze auto: lekker veilig en bovenal koel in het gras. Gisteravond hebben we het nestbezoek van de vereniging gehad. De algemene indruk van het nest: goede karakters, evenredig nest, sociale pups. Kortom: we zijn er superblij mee! 😀

Djoya                                                                                        Sterre
Berber, Djoya en Senna 1   Berber, Sterre en Senna 3

Jelle                                                                                          Max
Berber, Jelle en Senna 1   Berber, Max en Senna 1

Mika                                                                                           Tjibbie
Berber, Mika en Senna 2   Berber, Tjibbie en Senna

Luna
Berber, Luna en Senna

Drie generaties: links Berber, in het midden de pups en rechts oma Senna.

a DSC 6290

Djoya
Djoya 1   Djoya 2

a DSC 6576

Sterre
Sterre 1   Sterre 3

Jelle
Jelle 1   Jelle

Sterre en “vliegende” Tjibbie
Sterre en Tjibbie

Max
Max Jilles 2   Max Jilles 4

Mika
Mika    Mika 1

Sterre en Jeanine
a DSC 6603

Tjibbie
Tjibbie 3   Tjibbie 2

Luna
Luna 1   Luna 3

Ik pak de drinkfles zelf wel!
Luna 6

4 augustus 2014 – (dag 53) Gisteren is onze zoon Remco afscheid wezen nemen van de pups. Hij is net terug van een werkreis uit India en vertrekt vrijdag voor een vakantie naar Vietnam met Margot. Vandaag bezoek gehad van Dirk zijn tweelingbroer Piet en zijn vrouw Elly en van Robert, Corina en Maud, de toekomstige baasjes van Mika. Wat heeft iedereen weer genoten van het grut! De oogjes verkleuren al wat, ze worden donkerder en bruiner. De pups zijn er aan toe om naar de nieuwe baasjes te gaan en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Overmorgen gaan de eerste 2 pups bij ons weg…

5 augustus 2014 – (dag 54) Vanavond zijn we met een vriendin van mij met haar Kooiker Cinta naar de Donken geweest met Berber en haar 7 pups. De laatste keer, dat het hele nest compleet was. We hebben genoten, het was bovenal heerlijk weer. Later kwam ook mijn broer Jacques en zijn vrouw Monique met hun Jack Russell Spiky langs. Kortom een gezellige beestenboel!

6 augustus 2014  – (dag 55) Vandaag zijn de eerste 2 pups uitgevlogen: Luna Berber is naar Melanie, Armand en Lindsay  in Voerendaal gegaan. Mika is naar Robert,  Corina  en Maud in Ridderkerk gegaan. De foto’s van de baasjes staan onder het kopje “afscheid“.

7 augustus 2014 – (dag 56) Vandaag zijn wederom 2 pups uitgevlogen: Sterre is naar Mia en Geert in Naarden gegaan en Djoya is naar Monique en Marco + de kids in Leiden gegaan.

8 augustus 2014 – (dag 57) Max Jilles is vandaag naar Yolanda en Sjef in Rotterdam gegaan. Vanwege vakantie van de toekomstige baasjes zorgen we nu nog een weekje voor 2 pups, te weten Jelle en Tjibbie. Daarna zijn we met Berber en het 2-tal naar een bejaardentehuis in Gorinchem geweest. Er waren veel mensen, die kwamen kijken en knuffelen met de pups. Ik heb mijn eigen moeder van 85 jaar ook meegenomen, zij vond het erg leuk!

Tjibbie en Jelle
wefwefwef
   gdggfdf

gergrtg     gdegg

10 augustus 2014 – Vandaag zijn we met Berber en de pups op bezoek geweest bij onze belgische vrienden Monique, Jean en Seppe.  De pups hebben onderweg een wolkbreuk en onweer meegemaakt. In het begin waren ze wat afwachtend, maar dit was snel over.
Ze hebben zich prima vermaakt en wij ook. Bedankt voor de gastvrijheid!

ddhdf
SFSFSFS

sdfsdfdsf

ssfsd

13 augustus 2014 – Vandaag ben ik met een vriendin, haar hond Cinta,  Berber, Jelle en Tjibbie naar het bos geweest. We hebben lekker gewandeld, de pups af en toe even los laten lopen en als ze moe waren in de draagzak gedaan. Vervolgens hebben we pannenkoeken gegeten en hebben de pups lekker in de bench geslapen. Een groep kinderen was helemaal weg van de pups, ze hebben ook een hoog aaibaarheidsgehalte.

Zie kopjes afscheid en thuis.

7 reacties op “Week 8

 1. He Francien en Dirk,

  Wat gaat de tijd nu toch snel. Zo leuk om te horen dat de pups het goed doen en vooral om te horen dat de nestkeuring zo goed is gegaan. We zijn vanavond naar de info avond van de puppycursus geweest en hebben ons net in geschreven. Onze vakantie is vandaag begonnen en bij ons begint het nu wel te kriebelen. Nog een paar daagjes en dan mag Luna bij ons komen wonen. Knuffel jullie mooie mupjes maar lekker van ons en tot woensdag!

  Veel liefs Melanie en Armand

 2. Lieve Francien en Dirk,

  Wat was het weer gezellig bij jullie en zo genoten van Max en van zijn broertjes en zusjes. We tellen de dagen af! Alles staat klaar voor onze kleine boef. Hij is zeer welkom. Nog een hele mooie week met het mooie spul, wij zien jullie vrijdag!

  Liefs en een knuffel voor Berber en haar lieve kids (vooral Max natuurlijk ha ha) van Yolanda en Sjef.

 3. Wauw! Wat een prachtige foto’s weer!! Wij dromen er iedere dag van om onze kleine rakker bij ons te hebben! Veel liefs, knuffel voor Berber en Jelle!

  Stef, Helen en de kids

 4. Hoi Francien,

  Wat een mooie foto’s heeft Patty gemaakt! Patty is een TOP fotografe om Berber met haar pups zo mooi vast te leggen op een foto. Helemaal TOP. Wat super dat Senna, Berber en Luna samen op de foto staan. Zo mooi! Vooral ook Luna in actie en de foto met de drinkfles. Soms hebben foto’s geen uitleg nodig. Die met de drinkfles is er een van.

  Veel liefs Melanie, Armand en Lindsay

 5. Wat gaat het toch weer hard, de 8 weken zijn al bijna weer voorbij.
  En wat een super mooie foto’s zeg met Berber en de pups en Senna, super!! En dan die speelfoto’s nog, super!!

  Groetjes, Gerdien en knuffel voor Berber en de pups van Cinta

 6. Ha! Wat geweldig om naar een bejaardenhuis te gaan met het 3-tal! Leuke foto’s weer! Wij tellen de dagen af!

  Tot zondag! Liefs, Helen & Co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *