Afscheid

JURRE V. BUITEN DE WATERPOORT was blauw in het nest. Hij is op 19 oktober naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Mijnie en René in Rijen. Hij was precies 8 weken toen hij het nest verliet.

FENNE V. BUITEN DE WATERPOORT was rood in het nest. Zij is op 19 oktober naar haar nieuwe baasjes gegaan t.w. Bonnie, Kees Jan, Ivo en Kim in Tilburg. Ze was 8 weken toen ze het nest verliet.

SIEB V. BUITEN DE WATERPOORT was groen in het nest. Hij is op 20 oktober naar zijn nieuwe baasje gegaan t.w. Willeke in Susteren. Hij was 8 weken en één dag toen hij het nest verliet.

BEIKE V. BUITEN DE WATERPOORT was roze in het nest. Ze is op 20 oktober naar haar nieuwe baasje gegaan t.w. Mirjam in Klaaswaal. Ze was 8 weken en één dag toen ze het nest verliet.

BRUCE V. BUITEN DE WATERPOORT was bruin in het nest. Hij is op 21 oktober naar zijn nieuwe baasjes gegaan t.w. Santa en Bart in Uithoorn. Hij was 8 weken en 2 dagen toen hij het nest verliet.

BENTHE V. BUITEN DE WATERPOORT was geel in het nest. Ze is op 22 oktober naar haar nieuwe baasjes gegaan t.w. Karin en Jan in Rockanje. Ze was 8 weken en 3 dagen toen ze het nest verliet.

MIKE V. BUITEN DE WATERPOORT was paars in het nest. Hij is op 23 oktober naar zijn nieuwe baasjes gegaan t.w. Mara, Charlotte, Eline en Thijmen in Wassenaar. Hij was 8 weken en 4 dagen toen hij het nest verliet.