Thuis

We gaan de komende maanden de stambomen en DNA uitslagen naar de toekomstige baasjes brengen. We kijken er naar uit om de pups in hun eigen omgeving te zien! Binnenkort ga ik hiervoor afspraken maken.

Als eerste hebben we Britta bezocht in Naarden op 23 oktober 2016. We vonden het erg leuk om Nan, Bob en Britta weer te zien! We hebben een wandeling gemaakt en Berber, Wiebke en Britta hebben heerlijk met elkaar gespeeld. Britta en Wiebke lijken enorm op elkaar! Britta is iets voller aan de achterhand en heeft lichtere ogen dan Wiebke. Natuurlijk kende ze ons ook nog en hebben we uitgebreid geknuffeld!

dfgdgdf
fhfghfg
dfhdhdh
Wiebke, Britta en Berber.

Op 18 november 2016 heb ik Flynn bezocht in Arnhem. Heel leuk om Flynn en Trijny weer te zien en wat kende hij mij nog goed! We hebben een wandeling in het nabijgelegen bos gemaakt. Het is een mooi gebouwde reu geworden met als kenmerk een witte en zwarte achterkant (net als mama Berber). Fijn om te zien, dat het goed met hem gaat!

dfgdg
trhrhr
Flynn en Wiebke
trrh

Op 27 november 2016 hebben we met Zoë en haar baasjes Antoinet, John, Sanne en Lieke afgesproken en een wandeling gemaakt in het Lingebos. Daarna gezellig wat bij ons gedronken en de stamboom en DNA uitslag overhandigd.  Zoë heeft een andere bouw  dan Wiebke (lager op haar poten) en lichtere ogen. Heel leuk om te zien, dat het goed gaat met haar.

Op 11 december 2016 hebben we met Rover en zijn baasjes Linda, Erwin, Sasja en Robert afgesproken en een wandeling gemaakt in het “Kraaienbos”in Sliedrecht. De honden hebben zich heerlijk uitgeleefd en Wiebke heeft voor het eerst gezwommen… Daarna gezellig bij de kerstboom wat gedronken.

Op 8 januari 2017 hebben we met Tedde en zijn baasjes Evert Jan en Linda afgesproken om de stamboom te brengen. We hebben een fijne wandeling in Austerlitz gemaakt. Vervolgens hebben we in De Meern wat gedronken. Broer en zus hebben heerlijk met elkaar gespeeld. Tedde was in het nest qua bouw identiek aan zijn zusje Wiebke. Zij staat nu hoger op haar poten.