Afscheid

LUNA BERBER V. BUITEN DE WATERPOORT was roze in het nest. Ze is op 6 augustus naar haar nieuwe baasjes gegaan, t.w. Melanie, Armand en Lindsay te Voerendaal. Ze woog 3650 gram toen zij het nest verliet met 7 weken en 6 dagen (bijna 8 weken).
dgfdgdg luiluil

MIKA V.  BUITEN DE WATERPOORT was zwartje in het nest. Op 6 augustus is hij naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Robert, Corina en Maud Nijland te Ridderkerk. Hij woog 3620 gram toen hij het nest verliet met 7 weken en 6 dagen (bijna 8 weken).
gdgdgffghfhf

STERRE V. BUITEN DE WATERPOORT was oranje in het nest. Op 7 augustus is zij naar haar nieuwe baasjes gegaan, t.w. Mia Lamers en Geert te Naarden. Zij woog 3700 gram toen zij het nest verliet met 8 weken precies.
yjyjyj

DJOYA V. BUITEN DE WATERPOORT was geeltje in het nest. Op 7 augustus is zij naar haar nieuwe baasjes gegaan, t.w. Marco en Monique de Nijs en kinderen te Leiden. Zij woog 4030 gram toen zij het nest verliet met 8 weken precies.
dfdfdf

MAX JILLES V. BUITEN DE WATERPOORT was groentje in het nest. Op 8 augustus is hij naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Yolanda Molenaar en Sjef te Rotterdam. Hij woog 4250 gram toen hij het nest verliet met 8 weken en 1 dag.
gdgdg dfgdgdg

JELLE V. BUITEN DE WATERPOORT was blauwtje in het nest. Op 16 augustus is hij naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Helen, Stef, Sarah en Steffen v.d. Helm te Oegstgeest. Hij woog 5100 gram toen hij het nest verliet met 9 weken en 2 dagen
SDGSDGSGS GFNFNFNF

TJIBBIE V. BUITEN DE WATERPOORT was paarsje in het nest. Op 19 augustus is zij naar haar nieuwe baasjes gegaan, t.w. Ton, Anette, Gerben, Imke en Jelle Put te Ridderkerk. Zij woog 5530  gram toen zij het nest verliet met 9 weken en 5 dagen.
GDGDGD FGDGFD

Djoya is zondag 24 augustus weer bij ons terug gekomen wegens privé omstandigheden. Ze is 2 weken bij haar nieuwe baasjes in Leiden geweest. Wij waren net een weekendje weg en ons hele leven stond ineens weer op zijn kop. Inmiddels hebben we leuke en lieve baasjes voor Djoya gevonden bij ons in de straat en zijn erg blij voor haar.  Sisca en Hedzer gaan van haar genieten en voor haar zorgen.  Zij hebben hiervoor ook een hond gehad.

wfwfwf fsfsf

3 reacties op “Afscheid

 1. Hallo Francien, Dirk en Jeanine,

  Leuke foto’s dan zie je ook de gezichten achter de pup heel bijzonder. Met Max gaat het perfect hij heeft alle 2 de nachten goed doorgeslapen hij is zeer leergierig en is voor niets bang.We genieten erg van hem! Ik stuur gauw foto’s van onze Max.

  Liefste groetjes van Yolanda.

 2. Hoi Francien,

  Wat leuk om hier de foto’s van ook de andere baasjes te zien. Met Luna gaat het ook heel goed. De eerste nachten hebben we naast haar op de bank geslapen, maar nu slaapt ze alweer alleen in de bench zonder veel problemen. Ze speelt flink en is al lekker ondeugend. Het karpet, de bank en de tafel zijn dan ook zeer interessant. We hebben inmiddels een facebook account geopenend waar we alles bijhouden zodat je de ontwikkeling van Luna mee kunt volgen. We houden elkaar op de hoogte!

  Veel liefs en dikke knuffel aan Berber van Melanie, Armand en Lindsay

 3. Ha Francien en Dirk,

  Wat was het leuk om Berber weer even samen met Jelle te zien! Ook leuk dat jullie nu weten waar Jelle woont en hoe het met hem gaat. Zoals al gezegd; wij zijn stapeldol op onze doerak!! Hij slaap goed, plast bijna altijd buitenshuis en hij is zo happy! Maar dat spatte wel van hem af zoals jullie zagen. 😉 Jullie zijn altijd welkom voor een heerlijke wandeling op het strand! We bellen snel weer. Veel liefs en een hele blije lik van Jelle!

  Liefs van Helen, Stef, Sarah, Steffen en natuurlijk Jelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *