Dekking

DHDHDH  NHSB_2959112
Berber v. ’t Brabantse Bont                                           Boaike v. ’t Moatheukske

Berber is zondag 10 april 2016 loops geworden. We hebben op 21 april (dag 12) haar progesteron laten prikken, de waarde was 0,5. Nog erg laag dus! Zaterdag (dag 14) laten we het progesteron nogmaals prikken.

We hebben zaterdag 23 april (dag 14)  opnieuw het progesteron laten testen:  de waarde was 2. Een lichte stijging, maar nog niet genoeg. Er is nog geen eisprong, dus we moeten nog even geduld hebben!

Maandag 25 april (dag 16) was de waarde 5,32 en zijn we naar Boaike gegaan om ze vast wat aan elkaar te laten wennen en ze vonden elkaar heel erg lief; spelen, snuffelen etc.

Dinsdag 26 april (dag 17) was de waarde 9,9 en was het licht op groen om haar te laten dekken! We zijn opnieuw naar Boaike in Zelhem gegaan en Boaike besprong Berber voortdurend,
alleen het kwam niet tot een dekking met koppeling. ’s Avonds hebben we een afspraak gemaakt met dekmeester Ton Boxman in Nunspeet voor de volgende dag.

Woensdag 27 april op Koningsdag (dag 18) hebben Berber en Boaike een goede dekking met een koppeling gehad van 16 minuten. Het was zo gebeurd met de hulp van Ton en we zijn hier erg blij mee!

Donderdag 28 april (dag 19) heeft Berber nogmaals een goede dekking met Boaike gehad.
Nu breken er weer spannende tijden aan, we moeten ongeveer een maand wachten op de echo om te kijken of Berber daadwerkelijk drachtig is! Nog even geduld dus…

fsdfdsfsf

jhgjgj

Boaike en Berber