Week 7

Datum:Teef 1 geelTeef 2 oranjeReu 1 blauwReu 2 groenReu 3 zwartTeef 3 paarsTeef 4 rozeBijzonderheden
25-072720 gr.2500 gr.2740 gr.2770 gr.2580 gr.2800 gr.2620 gr.
27-072790 gr.2560 gr.2900 gr.2900 gr.2690 gr.2940 gr.2750 gr.Gewogen voor het eten + ontwormd
29-073020 gr.2860 gr.3130 gr.3140 gr.2970 gr.3170 gr.2940 gr.

24 juli 2014 – (dag 42) Vanmorgen zijn Ton en Anette met de kids op bezoek geweest. Ook zij vonden het leuk om nog even afscheid te nemen voor de vakantie van hun Tjibbie. Vanmiddag is de dierenarts  aan huis geweest om de pups te onderzoeken en te enten. Ze zijn allemaal gezond: de hartjes zijn beluisterd, oortjes, gebitjes, eventuele navelbreukjes bekeken. Ze vond het een prachtig nest. Wij zijn er erg blij mee! De pups zijn vandaag precies 6 weken oud.

Djoya
hmghmgmg
Sterre
ktktkt
Jelle
kghkghkg
Max
kkyky
Mika
ghkykyukyk
Tjibbie
yytktktk
Luna
jrjrjrhty

25 juli – (dag 43) De pups hebben vandaag voor het eerst Farmfood brokjes gegeten. Ze hadden er geen moeite mee. Ook krijgen ze nog vers vlees, wat binnen een mum op is.
We zijn gister voor het eerst een stukje wezen rijden met de pups naar een grasveldje bij ons in de buurt. Ze hebben lekker los gelopen en vonden het geweldig. Ook deden ze allemaal een poepje op het gras. Verder ben ik bezig met socialiseren: een paraplu open- en dichtklappen, cd met allerlei geluiden, sterretjes (siervuurwerk) laten branden en ze ook aan de reuk laten wennen. Kortom gezellig druk!

Ik ga de pups voortaan om de dag wegen, de groei zit er wel in! Het probleem met de tabel is gelukkig opgelost.

Tjibbie
,k,kj,k

Sterre, Max, Djoya en Mika
jykykyk

Luna en Jelle
jtjtjtjyj

mjjmfm

Jelle en Mika
ngngnhgdn

ffwfewfwfe

Wij willen eten!
yjytkjtyjtyj
29 juli 2014 – (dag 47) Afgelopen weekend zijn Melanie en Armand uit Limburg nog even op  bezoek geweest om naar Luna te kijken. We zijn zondag met de pups naar de rivier geweest en daar  hebben ze kennis gemaakt met water, zand en andere honden. Weer een ritje met de
auto om te wennen.

Maandag was het slecht weer en moesten ze zich grotendeels binnen vermaken. Ze dagen elkaar behoorlijk uit en zijn niet zachtzinnig met die scherpe tandjes. Vandaag zijn we met de pups naar Ranzijn (tuincentrum) geweest. Wat een aandacht kreeg het 7 tal daar weer, erg leuk allemaal. Kortom het socialiseren is in volle gang!

ggfgfggf

gdgd

gggg

hfhfh

ghghfhfg
Lekker slapen, moe van alle nieuwe indrukken.

We gaan verder bij week 8.

7 reacties op “Week 7

 1. Wat fijn dat alles goed gaat! En de pups helemaal in orde zijn, toch altijd weer een hele opluchting als de 6-weken enting achter de rug is en alles goed lijkt te zijn met de pups!

  En dan binnenkort lekker op pad met de pups om te socialiseren! Weer een nieuwe fase in…
  Genieten!

  Liefs,
  Patty

 2. Hallo Lieve Francien, Dirk en Jeanine,

  Wat een mooie foto’s weer heel bijzonder en wat groeien ze flink leuk om te zien dat jullie met de pups op het veldje zijn geweest.

  Het gaat allemaal erg snel. Nog even en dan komt Max bij ons wonen.
  Hij is erg welkom!

  Lieve groet uit Rotterdam

 3. Wat een knapperds allemaal! Ik krijg helemaal de kriebels en heb ze nog niet eens ‘in de echie’ gezien, geaaid en geknuffeld… Wij hebben nog geen geschikte fokker gevonden helaas. Is er geen tweede als jullie?! Veel bewondering ook voor jullie, prachtig om te lezen hoe jullie er mee omgaan, wees trots! Veel succes en sterkte bij het ‘afscheid’ komende weken als de knapperds naar de nieuwe gezinnen gaan! De nieuwe baasjes ook veel geluk! Francien, heb je berber weer helemaal voor jezelf, is ook genieten!

  Groet sigrid

 4. Hoi Francien en Dirk,

  Drukke dagen, maar wat een leuke uitjes allemaal! Genieten! Kan me voorstellen dat jullie een hoop bekijks hadden in ’t tuincentrum! Kijk er naar uit om ze nog te zien voor wij op vakantie gaan. Nog even een keer Senna’s kleinkinderen knuffelen. 😉 Tot snel!

  Liefs, Patty (en knuffel en lebber van oma Senna)

 5. Ha Francien,

  Even een berichtje uit Frankrijk. Wat ontzettend fijn om te horen dat alles goed gaat en goed is gegaan met de enting! Enig om die foto’s te zien van het buiten zijn en te lezen wat jullie allemaal ondernemen om ze te socialiseren! Bewondering voor jullie tomeloze inzet en geduld hoor! We kijken zo uit naar de dag dat onze lieve Jelle bij ons thuis komt!

  Veel liefs uit Frankrijk,

  Stef, Helen, Sarah en Steffen

 6. Hoi Francien en Dirk,

  Wat fijn om te lezen dat er zoveel ondernomen wordt met die lieve schatjes. Het zullen wel drukke momenten zijn, maar de moeite waard om te doen. Ik bewonder jullie inzet en weet zeker dat deze pups een mooi leven tegemoet gaan. Tot binnenkort!

  Groetjes,

  Monique en Seppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *