Afscheid

ZÖE V. BUITEN DE WATERPOORT was rood in het nest. Ze is op 19 augustus naar haar nieuwe baasjes gegaan, t.w. Antoinet, John, Sanne en Lieke in Hardinxveld. Ze woog 3720 gram toen ze het nest verliet bij 7 weken en 6 dagen (bijna 8 weken).
sdfsdf
werewr

FLYNN V. BUITEN DE WATERPOORT was zwart in het nest. Hij is op 21 augustus naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Trijny, Ton, Julia en Suus in Arnhem. Hij woog 3920 gram toen hij het nest verliet bij 8 weken en één dag.
dfhfdh
gfhfhgf

TEDDE V. BUITEN DE WATERPOORT was blauw in het nest. Hij is op 21 augustus naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Linda en Evert Jan in De Meern. Hij woog 3850 gram toen hij het nest verliet bij 8 weken en één dag.
cvbcbcb
hjkhk

ROVER V. BUITEN DE WATERPOORT was bruin in het nest. Hij is op 22 augustus naar zijn nieuwe baasjes gegaan, t.w. Linda, Erwin, Sasja en Robert in Sliedrecht. Hij woog 4140 gram toen hij het nest verliet bij 8 weken en 2 dagen.
gdfgfd
fghfhf

BRITTA V. BUITEN DE WATERPOORT was roze in het nest. Ze is op 30 augustus naar haar nieuwe baasjes gegaan, t.w. Nan en Bob in Naarden. Ze woog 4750 gram toen ze het nest verliet bij 9 weken en 3 dagen. De laatste week heeft ze samen met haar zusje Wiebke doorgebracht bij ons. Wat hadden ze het nog leuk zo samen!
vcvxcx
nllnkhb

WIEBKE V. BUITEN DE WATERPOORT was groen in het nest. Zij mag bij ons en mama Berber blijven wonen!
7k-logo