Week 6

Datum:Reu 1 BlauwReu 2 GroenReu 3 BruinReu 4 PaarsTeef 1 RoodTeef 2 RozeTeef 3 Geel Bijzonderheden
28-09--------------
29-09--------------Ontwormd met één pilletje Milbemax
30-09--------------
01-102880 gr.294029203050257028502750
02-10--------------
03-10--------------
04-10--------------

30 september 2019 – (dag 38) Afgelopen weekend is de vader van Wiebke; Boaike v.’t Moatheukske met Ellen, Douwe en hun kinderen op bezoek geweest. Boaike is opa geworden! Zaterdag konden ze heerlijk met de pups spelen in de buitenren. Bedankt voor het prachtige boeket!

Ook zijn Karin en Mijnie en René op bezoek geweest. Mijnie en René brachten een erg leuk cadeau mee van hun vakantie uit Friesland en een bord wat ik mag laten beschilderen! Onze zoon Remco met zijn vriendin Margot en Mara en haar kinderen zijn gisteren geweest. Mara nog bedankt voor het lekkers voor bij de koffie! Het was een druk maar gezellig weekend. Bedankt iedereen!

De pups lopen al rond in de kamer als ze niet naar buiten kunnen. Allemaal nieuwe uitdagingen! Ze gaan al slepen met de kranten en ze rennen ook al. Ze worden wat mans, leuk hoor!

Oma Berber
Opa Boaike (vader van Wiebke) kwam ook kijken!
Lekker spelen en knuffelen
Wiebke en Groentje
Het toepasselijke cadeau uit Friesland!

3 oktober 2019 – (dag 40) Gister zijn Yolanda, Sjef en Max Jilles v. Buiten de Waterpoort op bezoek geweest. Wat is Max (zoon van Berber uit het eerste nest) toch een knuffelbeer. Zelfs na 5 jaar wordt je helemaal afgelebberd!! Ook wist hij vanaf de auto precies de weg naar ons huis te vinden. Yolanda heel erg bedankt voor de verrassingstasjes om mee te geven met de pups als ze uitvliegen over een week of 2, het herfstbakje en het lekkers voor Berber en Wiebke!

Met de pups gaat het prima. Paars weegt al 3 kg! Ze hebben voor het eerst brokjes gegeten en dat ging bij de meesten al vrij goed. Als ik beneden bij de ren kom ’s morgens wordt ik luidkeels begroet!! En zodra ze in de gaten hebben dat ze eten krijgen zijn ze niet meer te houden.

Berber, Wiebke en Max
Bruintje, Geeltje en Blauwtje
Paarsje
Groentje
Geeltje
Roodje en Roze
Blauwtje
Wiebke waakt over haar slapende pups in de tunnel!
Roodje
Blauwtje, Paarsje, Roze, Geeltje en Roodje
Roze
Heerlijk slapen na het spelen (Bruintje)!

5 oktober 2019 – (dag 43) Van de week heel veel bezoek gehad van onze Belgische vrienden Monique, Jean en Seppe van de Eenhoornleijn. Bedankt voor de prachtig gevulde mand met lekkers voor ons en de honden! Ook zijn Piet en Elly, Santa en Bart, Mirjam en Ria en Joey op bezoek geweest. Iedereen bedankt voor alle lekkere dingen!

Seppe, Wiebke en Berber
Joey en Geeltje!

We gaan verder bij week 7.