Week 8

Datum:Reu 1 BlauwReu 2 GroenReu 3 BruinReu 4 PaarsTeef 1 RoodTeef 2 RozeTeef 3 GeelBijzonderheden
12-10--------------
13-104280 gr.426041504330368042003980
14-10--------------
15-10--------------
16-10
17-10
18-10

13 oktober 2019 – (dag 51) Gister zijn we naar het tuincentrum geweest. In de auto een beetje gepiep, maar in het tuincentrum ging het prima! Aandacht genoeg en natuurlijk de vraag of dat alle pups al baasjes hebben. Het tuincentrum was al in kerstsfeer!

Vanmorgen bezoek gehad van de eigenaren van Zoë (het zusje van Wiebke). Sanne en Lieke hebben heerlijk met de pups geknuffeld! Antoinet en John bedankt voor de bloemen en het lekkers voor de honden. Vanmiddag was het gelukkig droog en konden de pups naar buiten. De fotoshoot kan morgenochtend helaas niet doorgaan vanwege het slechte weer. Jammer hoor!

De pups zijn machtsspelletjes aan het doen: ze trekken met een aantal aan een knuffel. Ook als er eentje een speeltje met een piep heeft rent hij/zij er trots mee weg, zodat de rest er achteraan komt! De indeling voor het ophalen van de pups is bekend. Aankomend weekend gaan de eersten uitvliegen!

15 oktober 2019 – (dag 53) Er zijn een aantal grote honden in de tuin geweest waaronder Demie (een witte herder) en Seppe (een Flatcoated Retriever). De pups keken hun ogen uit en hun staartjes kwispelden.
Gister zijn we nog met de fietskar naar de Plusmarkt gewandeld. Vandaag is Margo, de eigenaar van Dibbe nog afscheid wezen nemen van de pups.
Vanmorgen was Sieb uit de werpkist geklauterd. We hebben nu een grote bench voor de opening van de werpkist gezet. Het wordt tijd dat de pups de wijde wereld gaan verkennen!

17 oktober 2019 – (dag 55) Gister met hulp van Karin, Jeanine, Eva en Sterre naar de kinderboerderij in Gorinchem geweest. Wat een indrukken allemaal: varkens, kippen, paarden, geiten etc. Na afloop nog gezellig wat in het restaurant gedronken. Wat een belangstelling, ook van kinderen! Jullie allemaal bedankt voor de hulp!
De komende dagen staan in het teken van administratie om de pups aankomend weekend af te leveren. De nieuwe baasjes zijn al aan het aftellen. Ik heb er een dubbel gevoel over, maar dat is heel normaal als je er 8 weken intensief mee bezig bent geweest.